lunes, 2 de febrero de 2009

Andaluna y Samir



Integració de persones amb discapacitat.

Les persones amb discapacitat constituïxen una important proporció de la població. Ells tenen els mateixos drets que la resta dels ciutadans. Per això, la societat ha d'incloure i acomodar les necessitats d'aquestes persones en qualsevol àmbit de la vida. Les discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, mai han de ser causa de discriminació, ni d'exclusió social.

Les persones amb discapacitat han de tenir les mateixes oportunitats per a desenvolupar-se i accedir de forma igualitària a l'educació, a l'ocupació, a les noves tecnologies, als serveis socials i sanitaris, a l'esport, etc. Per això, tenim l'obligació d'eliminar les barreres arquitectòniques que impedeixen o dificulten l'accés i mobilitat de les persones amb discapacitat.

També i igualment és important l'eliminació de les barreres socials que limiten l'exercici dels seus drets. Des de l'escola ha de fomentar-se la integració de persones amb discapacitat. Hem de construir una escola i una societat integradora per a tots.

1 comentario:

Laura Cantizano dijo...

Ostres! Potser aquest video faria afecta a més d'un nengran que jo sé.. potser així gravarien la cançoneta al cap, i només per això farien algu..
Un petó crack!